Når båten seiler inn

ARTISTDUGNAD: Et stjernelag av norske artister - og Carola - står bak Når båten seiler inn.

Når båten seiler inn

Låta som fortsatt er like aktuell!

Dette er bidraget fra et tredvetalls norske artister – og Carola – til Kirkens Nødhjelps arbeid for flyktningene i Europa og landene rundt. Sikre deg den vakre og viktige låta til deg selv, barnekoret og resten av menigheten!

– Noen ganger i livet har jeg drømt en sang. Slik var det med "Når båten seiler inn". Jeg våknet en tidlig morgen med store deler av melodien og litt av teksten i hodet, forteller Tore W. Aas, mannen bak Oslo Gospel Choir, "En stjerne skinner i natt" – og bak den mest stjernespekkede, musikalske dugnaden i Norge på mange år. Med seg på laget har Aas fått folkekjære artister som Helene Bøksle, Arve Tellefsen, Carola, Ole Edvard Antonsen, Hanne Krogh, Sølvguttene, Trine Rein, Maria Arredondo, Martin Halla, Oslo Gospel Choir, Christian Ingebrigtsen og enda flere.

Alle artister og øvrige involverte har stilt opp gratis, og mange fremfører sin egen versjon av sangen på sine konserter. Sammen bidrar den imponerende dugnadsgjengen til at Kirkens Nødhjelp og våre partnere kan hjelpe enda flere i den verste flyktningkrisen siden andre verdenskrig.

Menigheter betaler frakt for dette produktet.

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 0,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt inn i bestillingen. Bestill mer