Tusen takk for at du besøker materiellbestillingssiden for menigheter! Vi håper du finner svar på det du lurer på her. Du er også velkommen til å kontakte vår Giverservice!

Giverservice

E-post: giver@kirkensnodhjelp.no
Telefon: 22 09 27 00 (alle hverdager mellom kl. 9.00 og 15.00)

Personopplysninger

Ditt personvern er viktig for oss. Når du støtter Kirkens Nødhjelp, oppbevarer vi personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og bidrag. Vi bruker dine personopplysninger til å informere om resultatene av din støtte, opplyse om innsamlinger, samt til å oppfylle lovpålagte krav. Du kan lese mer om dine rettigheter og hvordan Kirkens Nødhjelp behandler dine personopplysninger på vår hjemmeside: www.kirkensnodhjelp.no/personvern

Kjøpsbetingelser

Fraktkostnad

Som kjøper må du betale frakt selv. 

Betaling og sikkerhet

På denne siden kan du betale med Visa, Mastercard og faktura. Vi bruker helhetlig SSL-kryptering for sikker overføring av personopplysninger og betalingsinformasjon.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg bedre service. En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes fra en nettside til datamaskinen din, der den er lagret enten i minnet eller som en tekstfil. Dataene blir returnert til websiden ved senere besøk. Informasjonskapsler gjør at vi kan kjenne deg igjen automatisk når du besøker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre opplevelsen personlig og tilby bedre service. Les mer her.

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt inn i bestillingen. Bestill mer
Send bestillingen